štvrtok 24. júla 2014

Let´s get it started!

Ahoj!

Po dlhšom uvážení som sa rozhodla vrátiť k blogovaniu, ktoré ma kedysi veľmi bavilo. Pred pár rokmi, ako 11-15 ročná som mala blog o hre The Sims 2. Možno si ho pamätáte, možno nie :) Naučila som sa vtedy veľmi veľa vecí. Od tvorenia príbehov, cez grafiku a reklamu, až po spoznávanie nových ľudí. A to všetko prostredníctvom zábavy :)

Neskôr, tiež po dlhom uvážení, som si vytvorila stránku na Facebooku, kde pridávam najmä moju fotografickú tvorbu.

Na tomto blogu by som sa chcela taktiež venovať mojej fotografickej tvorbe, ale možno z trochu iného uhlu pohľadu. Nazvime to z "backstage" pohľadu :) Bude to priestor, kde sa môžem rozpísať, a nebude to otravovať ľudí na Facebooku, ktorí o niečo také nebudú mať záujem. Bude to len pre tých, ktorých to zaujíma. Ale nebude to jediné, čo tu nájdete :)

 

Prečo ninjamagnifique?! Pretože blog ninaskalikova som si už založila pred pár rokmi a nemám k nemu prístup, a pretože chcem, aby to bolo menej oficiálne. Ninja (čítaj j, nie dž) je prezývka, ktorú mi raz obyčajným preklepom vymyslela moja spolužiačka. Magnifique je jedno z mála slov, ktoré som si na hodinách francúzštiny zapamätala a jednoducho ho milujem! Prezývka ninjamagnifique vznikla na jednej z tých nudných hodín francúzštiny, keď som si rýchlo chcela vymyslieť meno na instagram :)


Dúfam teda, že tento prípad "dlhého rozhodovania sa pre a proti" tiež neoľutujem, ale naopak, budem sa z neho tešiť, ako z mojej facebookovej stránky a vecí, ktoré mi prináša :)


Takže Vitajte! :)

2 komentáre:

  1. Ahoj, chcela som ti len napísať že ma veľmi inšpiruješ a že naozaj milujem tvoje fotky �� si skvelá !^^

    OdpovedaťOdstrániť