piatok 25. júla 2014

Blondíny a fotenie vo vode

Kedže je konečne leto, snažím sa z neho vyťažiť čo najviac. Včera sme sa po dlhom dohadovaní vybrali s mojou kamarátkou - asitentkou a ďalšími troma "modelkami" na fotenie k vode.
Cestou sme párkrát zle odbočili a spravili si tak obkľuku, trochu sme si pomýlili pojmy "zaboč dobrava / zaboč doľava", z dvojprúdovej cesty sme si spravili trojprúdovú, no nechýbalo veľa a vpálil by do nás turistický vláčik vedľa ktorého sme išli.



Našťastie všetko dopre dopadlo a dorazili sme na miesto. Pláž bola ohraničená nápismi "Súkromný pozemok - zákaz vstupu!". No mne, ostrielanej fotografko-prieskumníčke, ktorá sa pofotila na nejednom súkromnom pozemku, to problém nerobilo.



Ako si tak ideme, zrazu na nás niekto začal kričať z rozostavanej reštaurácie. Bol to jej majiteľ, ktorý má vo svojom kompakte nemalú zbierku nahých playmate, ktoré sa na jeho pláži zvyknú fotiť. Vravíme mu, že sa ideme fotiť. Asi sa potešil, že si svoju zbierku rozšíri. S úsmevom na tvári nám ponúkol jeho krásne čistú pláž k našej dispozícií. Keď videl, že baby majú na sebe plavky, asi svoje rozhodnutie trochu oľutoval :))



Len pokus.. :D

P&N

1 komentár:

  1. sima s kolesom sa ti veru podarila :) len tak dalej, listovat tvoje fotky vzdy stoji za to.
    btw: navody na opravy v PS mozes robit aj castejsie, mám v nom docela muchy a pises ich jednoducho a zrozumitelne :)

    OdpovedaťOdstrániť